Onze kwaliteit houdt u mobiel...

Vorige Volgende
  • Streamer #1
  • Streamer #2
  • Streamer #3

Pechhulp

Staat u met pech langs de weg? Autobedrijf Weerheim staat 24/7 voor u klaar met de pechhulp-service!

Langs de weg staan met pech is nooit leuk. En langs de weg staan zonder mogelijkheid tot vervangend vervoer, zit al helemaal niemand op te wachten! Gelukkig kunt u heel voordelig bij Autobedrijf Weerheim AA pechhulp afsluiten. Deze pechhulp is niet persoonsgebonden, iedereen die uw auto gebruikt kan een beroep doen op de pechhulp.

Staat u met pech langs de weg op werkdagen tijdens onze openingstijden? Dan kunt u een vertrouwd gezicht van een van de medewerkers van Autobedrijf Weerheim verwachten. Ook als u ergens in de regio buiten onze openingstijden pechhulp nodig heeft, staan wij voor u klaar. Enkel een belletje naar ons telefoonnummer (015-2146328) is dan genoeg om u te komen helpen.

Bent u op vakantie in Europa of ergens anders in het land? Dan staan de hulptroepen van het AutoAssistentieteam voor u klaar die al jarenlang ervaring hebben met pechhulp in Europa.

Voor de kosten van deze pechhulp hoeft u het niet te laten: u betaalt maar 49,95 euro per jaar! Let op: u kunt alleen gebruik maken van onze AA pechhulp als u uw auto conform de voorschriften is onderhouden. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De complete voorwaarden kunt u downloaden op www.IkStaMetPech.nl/av-bcsautobedrijf.pdf

Onze kwaliteit houdt u mobiel, waar u ook bent, 24 uur per dag en 7 dagen per week!

 

btn-pechhulpverlengen2         btn-pechhulpaanvragen

DSC_4237

Pechhulpauto Autobedrijf Weerheim

bla
Vanaf nu zijn wij ook altijd via Whatsapp te bereiken:
06-83153131